fbpx

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Posted On 6 december 2020

Steeds meer mensen lopen rond in een shirt met een van onze Skylines erop. Dat viel Wouter ter Haar, redacteur van het Brabants Dagblad ook op. Hij belde mij op en schreef een leuk artikel over de trotse inwoners van Oss die het afgelopen jaar onze webshop steeds vaker weten te vinden.

https://www.bd.nl/oss-e-o/trots-op-je-stad-dat-laten-steeds-meer-mensen-zien-met-t-shirt-mok-of-opener~a36c8a89/

Written by Junior Groenhuijzen

Related Posts

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

Met trots presenteren we de Limburgse skyline t-shirt collectie. Van maar liefst 8 leuke en gezellige steden en plaatsen uit de provincie Limburg zijn de hoogtepunten door ons vastgelegd in een prachtige afbeelding. Te beginnen...

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Om een leuk kado voor valentijn voor je lief te kopen hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben het perfecte kado gevonden en het is ook nog eens helemaal maatwerk. Je kan een leuk Valentine t-shirt met opdruk bij ons samenstellen en bestellen waarbij je zelf kan...

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Onze Skyline t-shirt verzameling met een karakteristieke opdruk van jouw stad, waar je geboren bent of woont, kan je met iedereen delen wat jouw plekje in Nederland is. Of je nu woont in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle of Delft wij hebben de skyline al voor je gemaakt....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.