fbpx

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Posted On 1 januari 2020

Onze Skyline t-shirt verzameling met een karakteristieke opdruk van jouw stad, waar je geboren bent of woont, kan je met iedereen delen wat jouw plekje in Nederland is. Of je nu woont in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle of Delft wij hebben de skyline al voor je gemaakt.

Nederlanders zijn trots op ons land, onze taal en tradities en de plek waar we wonen. We voelen ons vaak verbonden met elkaar en dat gaat vaak met symbolen en tradities. Een land met een lange en rijke geschiedenis met grote gebeurtenissen en prachtige karakteristieken gebouwen die onze steden, waarin wij wonen herkenbaar maken.

We hebben een groot aantal Nederlandse steden vastgelegd in onze Skyline collectie waaronder: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en nog veel meer. Via de onderstaande link kan je al onze Skyline artikelen bekijken en bestellen.
https://grunior.nl/product-category/skylines/
en zoek je een andere skyline. Geen probleem, stuur ons gewoon een berichtje dan gaan we meteen voor je aan de slag. Veel plezier met een Skyline van Grunior

Written by Junior Groenhuijzen

Related Posts

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Steeds meer mensen lopen rond in een shirt met een van onze Skylines erop. Dat viel Wouter ter Haar, redacteur van het Brabants Dagblad ook op. Hij belde mij op en schreef een leuk artikel over de trotse inwoners van Oss die het afgelopen jaar onze webshop steeds...

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

Met trots presenteren we de Limburgse skyline t-shirt collectie. Van maar liefst 8 leuke en gezellige steden en plaatsen uit de provincie Limburg zijn de hoogtepunten door ons vastgelegd in een prachtige afbeelding. Te beginnen...

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Om een leuk kado voor valentijn voor je lief te kopen hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben het perfecte kado gevonden en het is ook nog eens helemaal maatwerk. Je kan een leuk Valentine t-shirt met opdruk bij ons samenstellen en bestellen waarbij je zelf kan...

0 reacties