fbpx

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Posted On 21 januari 2020

Om een leuk kado voor valentijn voor je lief te kopen hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben het perfecte kado gevonden en het is ook nog eens helemaal maatwerk. Je kan een leuk Valentine t-shirt met opdruk bij ons samenstellen en bestellen waarbij je zelf kan bepalen wat er op het t-shirt komt te staan.

Een hartje met de afkorting van jullie voornamen, een koosnaampje of wat anders het maakt niet uit. Kies uit een van onze ontwerpen en geef de eventuele tekst aan ons door en wij gaan direct voor jullie aan de slag.

De t-shirts zijn verkrijgbaar in 2 kleuren en we hebben speciale dames en heren versies zodat deze ook perfect voor jullie zullen zitten. Kijk even rustig rond in onze Valentine collectie
https://grunior.nl/product-category/valentine/

Zoek je nu toch naar wat anders, vraag het ons dan gerust. Gaan wij snel even kijken of we je hiermee kunnen helpen zodat jij het perfecte kado voor Valentijnsdag bij ons kan bestellen.

Written by Junior Groenhuijzen

Related Posts

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Steeds meer mensen lopen rond in een shirt met een van onze Skylines erop. Dat viel Wouter ter Haar, redacteur van het Brabants Dagblad ook op. Hij belde mij op en schreef een leuk artikel over de trotse inwoners van Oss die het afgelopen jaar onze webshop steeds...

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

Met trots presenteren we de Limburgse skyline t-shirt collectie. Van maar liefst 8 leuke en gezellige steden en plaatsen uit de provincie Limburg zijn de hoogtepunten door ons vastgelegd in een prachtige afbeelding. Te beginnen...

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Onze Skyline t-shirt verzameling met een karakteristieke opdruk van jouw stad, waar je geboren bent of woont, kan je met iedereen delen wat jouw plekje in Nederland is. Of je nu woont in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle of Delft wij hebben de skyline al voor je gemaakt....

0 reacties