fbpx

HOE WERKT RETOURNEREN?
Mocht je aankoop niet naar wens zijn, dan heb je altijd het recht om deze binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren – mits het artikel onbeschadigd, niet gedragen en in de originele staat is. Je hebt na annulering 14 dagen om je product retour te sturen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kan je het onderstaande modelformulier voor herroeping invullen en naar ons opsturen per e-mail. Wij zullen binnen 14 dagen na aanmelding van je retour het aankoopbedrag terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die je via de link onderaan deze pagina kunt invullen.

Je kunt het product zelf terugbrengen. Het volledige aankoopbedrag wordt dan teruggestort. Je kunt het pakket ook met een vervoerder naar keuze opsturen. De verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat je de producten zelf dient in te pakken. Bij voorkeur in de originele verpakking. Tijdens een retourzending ben je zelf verantwoordelijk voor het transportrisico.

EN RUILEN?
Indien je aankoop niet past en je wilt graag een andere maat van ons ontvangen kan dit uiteraard ook. Om je aankoop te ruiken vragen we je ook om het modelformulier te gebruiken en aan te geven dat je het artikel wenst te ruilen.  Je dient het artikel dan ook met een vervoerder naar keuze naar ons op te sturen. De verzendkosten zijn dan voor je eigen rekening. Zodra wij je aankoop hebben ontvangen sturen wij dan het artikel in de gewenste maat naar jou op.

JE KUNT HET ARTIKEL RETOURSTUREN NAAR:  
Grunior
Kwartaalstraat 33
1335KD Almere
(Dit is géén bezoekadres!)

MODELFORMULIER VOOR HERROEPING:
Het modelformulier voor herroeping van grunior.nl is via deze link te openen.
Retourneren buiten het wettelijke termijn van 14 dagen is niet mogelijk.