fbpx

Onze Limburg skyline t-shirts kunnen besteld worden

de limburgse skyline t-shirts

Posted On 26 augustus 2020

Met trots presenteren we de Limburgse skyline t-shirt collectie. Van maar liefst 8 leuke en gezellige steden en plaatsen uit de provincie Limburg zijn de hoogtepunten door ons vastgelegd in een prachtige afbeelding. Te beginnen met de skyline van Maastricht een van de oudste steden van Nederland. De skyline van Heerlen toont het rijke verleden van deze oude industriestad. De toeristische trekpleister Valkenburg mag uiteraard ook niet ontbreken. Verder hebben we de skyline van Roermond bekend van de designers outlet. De bruisende skyline van Venlo, de aantrekkelijke skyline van Kerkrade en de bourgondische skyline van Sittard mogen er ook wezen. De skyline van Weert, de poort van Limburg is ook zojuist gereed gekomen. Alle skyline t-shirts kosten € 16,95. Bestel een van onze t-shirts met Skyline en krijg er nu tijdelijk een bijpassend mondkapje bij voor slechts € 23,90.

Written by Junior Groenhuijzen

Related Posts

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Trots op dit artikel in het Brabants Dagblad

Steeds meer mensen lopen rond in een shirt met een van onze Skylines erop. Dat viel Wouter ter Haar, redacteur van het Brabants Dagblad ook op. Hij belde mij op en schreef een leuk artikel over de trotse inwoners van Oss die het afgelopen jaar onze webshop steeds...

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Ben jij mijn valentijn, het leukste kado voor je lief

Om een leuk kado voor valentijn voor je lief te kopen hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben het perfecte kado gevonden en het is ook nog eens helemaal maatwerk. Je kan een leuk Valentine t-shirt met opdruk bij ons samenstellen en bestellen waarbij je zelf kan...

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Skyline een t-shirt met opdruk van jouw stad

Onze Skyline t-shirt verzameling met een karakteristieke opdruk van jouw stad, waar je geboren bent of woont, kan je met iedereen delen wat jouw plekje in Nederland is. Of je nu woont in Amsterdam, Eindhoven, Zwolle of Delft wij hebben de skyline al voor je gemaakt....

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *